banner1

CHP Tarsus'tan Kahraman İtfaiyecilere Ziyaret

CHP Tarsus'tan Kahraman İtfaiyecilere Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, canlarını ortaya koyarak, başta yangın olayları olmak üzere, arama kurtarma, sel ve deprem bölgelerinde kahramanca görev yapan tüm itfaiyecilerin “İtfaiye Haftası”nı kutladı.

Başkan Varal, “Hem kentimizde, hem de Türkiye’nin dört bir noktasında kahramanca hizmet veren itfaiye teşkilatımız, bizlerin gururudur” dedi.

Başkan Ozan Varal, Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Av. Ünzile Kuru, Tarsus Belediye Meclis Üyesi Çetin Sarı, Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu, ilçe yöneticileri ve Gençlik Kolları İl,İlçe Başkan Yardımcıları ile birlikte Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Tarsus Şube Sorumlusu Kenan Demirpolat’ı ve itfaiye personelini ziyaret etti.

CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Çok mutluyuz ve güvendeyiz. Çünkü sizler gibi bir itfaiye teşkilatına sahip Mersin Büyükşehir Belediyesi. Gece-gündüz ayrımı yapmadan, mevsim şartları ne olursa olsun, tüm zor anlarda, gerek deprem bölgesinde, gerek sel bölgesinde, gerek yangın bölgesinde hizmet veriyorsunuz.

Tabi ki sadece Mersin’le sınırlı değil, Türkiye’nin dört bir tarafında, ihtiyaç duyulan her yerde sizler, Mersin’i ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni ve Başkanımız Sayın Vahap Seçer’i başarıyla temsil ettiniz. Biz de, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" dedi.

İtfaiye teşkilatının zor şartlar altında, canlarını ortaya koyarak hizmet verdiğini belirten Başkan Ozan Varal, “Binbir emekle görev yaptığınızın farkındayız.  Meslek içi eğitim çalışmalarınızla kendinizi daha da geliştirerek Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni gururla temsil ediyorsunuz. Ben hepinize çok teşekkür ediyorum. Umarım hiçbirinizin yaralanmadığı, hiçbir acı kaybın yaşanmadığı günler ve çalışmalar diliyorum” diye konuştu.

Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı Tarsus Şube Sorumlusu Kenan Demirpolat ise Başkan Ozan Varal ve beraberindeki heyete, mutlu günlerinde yanlarında olduklarından ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret sırasında itfaiye personellerinden Gökhan Esen, hafta dolayısıyla kendi yazdığı şiiri okudu.

Tarsus Objektif

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2021, 11:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER