banner1

Tarsus'ta Bayram Boyunca 'Yaz Dostum' Konserleri Gerçekleştirildi

Tarsus'ta Bayram Boyunca 'Yaz Dostum' Konserleri Gerçekleştirildi
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal mesafeli konserleri bayram boyunca da sürdü.

“Yaz Dostum” sloganıyla il genelinde gerçekleştirilen konserler kapsamında Tarsus’ta bayram boyunca Şimal, Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ve Nil sahne aldı.

Tarsus Kültür Parkın doğal ortamında, sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde düzenlenen konserlerde bayramın ikinci günü Şimal sahne alarak şarkılarını seslendirdi.

Bayramın üçüncü gününe gelen Pazar günü ise Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın Tarsuslularla buluştuğu konserde, dün akşam ise Nil sahne aldı.

Konserlerde selamlama konuşmaları yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ali Uyan, “Bu meydanda dostluk var, kardeşlik var, hoşgörü var, müzik var, sanat var.

Tarsus’ta olduğu gibi şu anda Mersin’in 5-6 noktasında daha konserlerimiz var; dostluk ortamımız var. Bu meydanlardan tüm halkımıza, Tarsus’umuza, Mersin’imize ve Türkiye’mize selamlarımızı gönderiyoruz” dedi.

Başkan Vahap Seçer’e genç sanatçılara verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini ileten Ali Uyan, “Böyle etkinlikler düzenleyerek yerel sanatçılarımıza destek olan Başkanımız sayın Vahap Seçer’e teşekkür ediyorum. Etkinliklerde sahne alan değerli sanatçılarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konserler kapsamında Kurban Bayramı’nın arife günü akşam Ahmet Mercan, bayramın birinci günü ise Doğa Yavuz Uydacı, Çamlıyayla’da sahne aldılar ve şarkılarını seslendirdiler.

Tarsus Objektif

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2020, 13:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER