banner1

TÜED Tarsus'ta yer arıyor

TÜED Tarsus'ta yer arıyor
Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal'ı ziyaret eden Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Merkez Mali Sekreteri Ömer Kurnaz, ilçede emeklilerin faydalanacağı bir sosyal tesis yapma planının hayata geçirilmesi için kendilerine yer gösterilmesini istedi.
Balıkesir Erdek'te derneğe ait olan ve her yıl binlerce emeklinin ziyaret ettiği sosyal tesisin bir benzerini ve daha büyüğünü Tarsus'a kazandırmak istediklerini belirten Kurnaz, "Tesisin bütçesinin onayını aldık. Bu bizler açısından çok sevindirici bir durum. Tarsus plajından en az 5 dönüm olmak üzere, 20 dönüme kadar olacak bir alanın alınmasında yardımcı olmanızı istiyoruz. Alım olayı olmasa dahi, 49 yıllığına kiralama da yapabiliriz. Tarsus'a 1 milyon emekliyi getirerek, burada tatil yapmalarını istiyoruz" dedi.
Kaymakam Ünal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Tarsus’un sahil bölümü turizm alanı seçildi. Biz bölge genelinde çalışma yaparak, talep edilen bir arsanın olup olmadığını tespit edip kendilerine bilgi vereceğiz" ifadesini kullandı.
 

Tarsus Haber

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2018, 18:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER