banner1

Tarsus'un beklediği büyük yatırım bu yıl gerçekleşecek

Tarsus'un beklediği büyük yatırım bu yıl gerçekleşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 Mart 2019 Pazar günü, eski Tevfik Sırrı Gür Stadı yanındaki alanda düzenlenen mitingde, Tarsus un beklediği büyük yatırımın müjdesini verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan düzenlenen mitingde Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesini bu sene kuracağız dedi.

530 Hektar alana kurulacak olan Tarsus Gıda İhtisas Osb’de 414 adet sanayi parseli bulunmakta olup Çukurova bölgesi için istihdam kapısı olması planlanmakta.

Konum itibari ile stratejik bir noktada olan osb hammaddeye ve ulaşıma yakınlığıyla yatırımcılar için büyük avantaj sağlayacak.

15.000 kişiye doğrudan 40.000 kişiye dolaylı yoldan istihdam sağlayacak  olan proje için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘’Tarsus Gıda İhtisas Osb yi bu sene kuracağız’’sözü yatırımcıları ve iş sahibi olmak isteyen vatandaşı heyecanladırdı.

Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesine para aktarılması durumunda proje çok hızlı bir şekilde ilerleyecek ve fabrikalar kurulmaya başlayacak, böylelikle işsizlik sorunu bu bölgede ciddi anlamda azaltılmış olacaktır.

Tarsus Haber

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2019, 14:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER