banner1

Tarsus'taki Cinayet Zanlısı Yakalandı

Tarsus'taki Cinayet Zanlısı Yakalandı
Tarsus’ta meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybettiği 1'i ağır 2 kişinin yaralandığı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen zanlı Tarsus Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından 15 dakika içinde yakalandı.

Akşam saatlerinde Barbaros mahallesi 0646 sokak’ta meydana gelen olayda sokaktaki bir evde oturan kiracı H.S.(31) ile ev sahibi B.İ (41) ile henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başlamış sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kiracı H.S. pompalı tüfekle ev sahibi ve ailesine ateş açmıştı.

Meydana gelen saldırıda 41 yaşındaki B.İ. ve  eşi 30 yaşındaki Hatun İzollu ağır yaralandı. Saldırıda çiftin çocukları G.İ (7) de hafif yaralandı.

30 yaşındaki Hatun İzolu Hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayrak hayatını kaybederken, eşi B.İ. durumun kritik olması nedeniyle Mersin Şehir Hastanesine sevk edilmişti.

POLİS SIKI TAKİPLE ZANLIYI YAKALADI

Silahlı saldırı sonrası olay yerinden kaçan H.S., şehir dışına kaçmaya çalışırken polisin yaptığı sıkı takip sonucu 15 dakika içinde Yeni hal kavşağında gözaltına alındı.

Emniyete götürülen zanlının sorgusu sürüyor.

Tarsus Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2018, 22:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER