banner1

Tarsus'ta Ücretsiz Kömür Dağıtımı Başladı

Tarsus’ta yardıma muhtaç aileler için kömür dağıtımları başlıyor

Tarsus'ta Ücretsiz Kömür Dağıtımı Başladı
Tarsus Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV) tarafından ilçe merkezi ve köylerde yaşayan dar gelirli ailelere ücretsiz kömür dağıtımına başlandı.
Tarsus Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV) tarafından önceden isimleri belirlenmiş olan yardıma muhtaç, dar gelirli ailelere Tarsus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı memurları tarafından adrese teslim kömür dağıtımı rakımı yüksek köylerden başlanarak yaklaşık 50’ye yakın köye dağıtımı gerçekleştirildi.
Rakım seviyesi yüksek olan ve kışın çetin geçtiği köylere hane başı 34 torba kömür şehir merkezlerinde ise hane başı 24 torba kömür dağıtımı gerçekleştirilecek.Toplamda ise 12000 haneye kömür yardımı ulaşmış olacak. Bunlardan yaklaşık 3000 ton kömür köy hanelerine 9000 ton kömür ise şehir merkezindeki hanelere dağıtımı yapılmış olacak..
Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal ise konuyla ilgili ‘’Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından temin edilen kömürün dağıtımı adrese teslim köylerimizde dağıtılmaya başlandı.. İnşallah yardıma muhtaç ailelerimiz için devletimiz aracılığı ile sağlanan kömür yardımı muhtaç ailelerimizin kışlık yakacak ihtiyacını bir nebzede olsa karşılayacak ve kış öncesi kömür dağıtım işlemini bitirmiş olacağız.” dedi.

Tarsus Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2018, 14:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER