banner1

Tarsus'ta Sahte İçki Nedeniyle 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Tarsus'ta Sahte İçki Nedeniyle 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Tarsus'ta sahte içkiden zehirlendiği öne sürülen 1 kişi yaşamını yitirdi.

Konuya ilişkin edinilen bilgiye göre, Tarsus'ta sahte içkinden zehirlendiği kaydedilen M.E.A. (48), hastaneye kaldırıldı.

Durumu ağırlaşan M.E.A. tedavi gördüğü hastanede doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

MERSİN GENELİNDE ÖLÜ SAYISI 10'A YÜKSELDİ

Mersin'de sahte içkiden ölenlerin sayısı 10'a yükselirken, 8 kişinin ise hastanede tedavilerinin devam ettiği bildirildi.

Sahte alkol Mersin'de ölümlere neden olmaya devam ediyor. Birçok ilde olduğu gibi Mersin'de de çok sayıda kişi sahte alkolden hastanelere başvururken, kentte şu ana kadar 10 kişi hayatını kaybetti.

Yenişehir ilçesinde U.Ö., G.Y., İ.K., Mut ilçesinde A.E., S.E., Toroslar'da B.B., M.A., Tarsus'ta M.E.A. ve Silifke ilçesinde N.Y. sahte içkiden dolayı hayatını kaybederken, C.G., A.A., A.A, M.U., F.Y., M.S., H.İ. ile A.S.'nin ise kentteki çeşitli hastanelerde tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan sahte alkolden hastanelerde tedavi gören 7 kişinin taburcu edildiği belirtilirken, ölümlerle ilgili soruşturmanın sürdüğü ifade edildi. 

Tarsus Objektif

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2021, 11:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER