banner1

Tarsus'ta Kaymakamlık Bahçesinde PTT Hizmeti Sunuluyor

Tarsus'ta Kaymakamlık Bahçesinde PTT Hizmeti Sunuluyor
Tarsus'ta vatandaşlar için bir kolaylık hayata geçirildi.

PTT Mersin Başmüdürü Nurgül Altınöz tarafından vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak olan PTT Mobil Şubesi Tarsus Kaymakamlığı Hizmet Binası bahçesinde hafta içi hizmet vermeye başladı.
 
Vatandaşların pasaport, kimlik ve sürücü belgelerine ilişkin kağıt bedelleri ile harçlarına ilişkin tahsilatlarda kolaylık sağlanması amacıyla Tarsus Kaymakamlığı bahçesinde hizmete sunulan PTT Mobil Şubesinde vatandaşlar bedelli askerlik tahsilatı, PTT’nin diğer hizmetleri olan, havale, fatura ve anlaşmalı banka kredi kartı ile kredi tahsilatlar, Bağkur ve sigorta pirim tahsilatları, hızlı ve güvenilir para transfer işlemleri, maaş ve sosyal yardım ödemeleri, HGS işlemleri motorlu taşıtlar vergisi ile trafik ve karayolları geçiş cezaları tahsilatları, PTTCELL hizmetleri, tapu harç ve döner sermaye işlemleri tahsilatlarını PTT Mobil Şubesinden yatırabilecekler.
 
Yapılan açıklamaya göre, “Tarsus Posta Dağıtım Merkez Müdürlüğü'nce Cumartesi ve Pazar günleri Tarsus ilçe genelinde çeşitli sebeplerle PTT Merkezlerimize gelebilme imkanı bulamayan, köylerde ikamet eden müşterilerimizin de PTT hizmetlerinden istifade edebilmesi amacıyla köy, belde, bucak demeden kapı kapı mobil şubemizi gezdirerek müşterilerimizin ayağına hizmet götürmekteyiz.

PTT kargoda yıl sonuna kadar %25 indirim uygulandığı ve bölgesel ürünlerimize(zeytin,zeytin yağı, avokado vs.) ayrıca indirim uygulandığı bilinmelidir. Değişen ve gelişen, tamamı yerli sermaye olan PTT A.Ş; hizmetleri ile her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edecektir” denildi.

Tarsus Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 13:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER