banner1

Tarsus'ta Katledilen 3 Kadın Toprağa Verildi

Tarsus'ta Katledilen 3 Kadın Toprağa Verildi

Tarsus'ta katledilen 3 kadın düzenlenen cenaze törenin ardından toprağa verildi.

Dün öğle saatlerinde Tarsus'ta Yarbay Şemsettin mahallesinde 32 yaşındaki Gültekin Çınar, boşanma aşamasında olduğu eşi Gülser Çınar, baldızı Mislina Yılmaz ve kaynanası Nuran Altunay'a kurşun yağdırdı. Gültekin Çınar daha sonra tabanca ile başına ateş etmiş ve ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede ölmüştü.

ADLİ TIP KURUMDAN ALINDI

Silahlı saldırıda hayatını kaybeden 3 kadının cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu'ndan yakınları tarafından alınarak defnedilmek üzere Tarsus'a getirildi.

AMCASI KONUŞTU

Gazetecilere açıklamalarda bulunan amca Fahrettin Köksal, "Ben şu anda bir şey diyemeyeceğim ama şu anda babamız içeride. Şiddetli geçimsizlikleri vardı, ayrıldılar. Biranda eve gelip, ayrılma aşamasındayken bunu yaptı. Geçmişte buna benzer olaylar olmamıştı ama buda işte alın yazısı oldu.

Çocukları hariç eşini, baldızını ve kaynanasını öldürdü. Tepkimiz, soğukkanlılığımızı korumak zorundayız. Gülser ile Gültekin Çınar'ın 3 çocukları vardı onları da dün devlet himayesi altına aldı" diye konuştu.

CENAZELER TARSUS'A GETİRİLDİ

Yakınları tarafından Adana Adli Tıp Kurumu'ndan alınan Güleser Çınar, Mislina Yılmaz ve Nuran Altunay'ın cenazeleri  önce Tarsus Şehir Mezarlığına getirldi. Kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Tarsus Sucular Mezarlığına götürülerek toprağa verildi.

3 ÇOCUK DEVLET KORUMASINA ALINDI

Öte yandan öldürülen anne Gülser Çınar'ın 3 çocuğu olaydan sonra devlet korumasına alındı.

Tarsus Objektif

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2020, 14:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER