banner1

Tarsus'ta Hasanağa-Bahşiş Bağlantı Yolu da Sathi Asfaltla Kaplandı

Tarsus'ta Hasanağa-Bahşiş Bağlantı Yolu da Sathi Asfaltla Kaplandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü yol asfalt birimi ekipleri, kent merkezindeki çalışmalarının yanı sıra bağlı mahalle grup yollarında da faaliyetlerine devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Tarsus’un Yunus Emre Mahallesi’nden başlayarak Aliefendioğlu, Aliağa Mahallesi 1 ve 2. kısmı, Hasanağa Mahallesi ile Yeniçay Mahallesi’ne kadar uzanan yol üzerinde 2. kat sathi asfalt kaplama çalışması gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, aynı yolun devamı niteliğinde olan 4.5 kilometre uzunluğunda ki Hasanağa ile Bahşiş mahallelerini bağlayan yol üzerinde de 2. kat sathi kaplama işlemini gerçekleştirdi.

Yunus Emre Mahallesi’nden başlayarak Bahşiş’e kadar uzanan 27.5 uzunluğundaki grup yolu Büyükşehir ekiplerinin yoğun mesai neticesinde tamamen sathi asfaltla kaplanmış oldu.

Başkan Vahap Seçer’in oldukça önemsediği ve tarımsal ürünlerinde taşındığı yolların kalitesini arttırmayı amaçlayan çalışmalar kapsamında Büyükşehir ekipleri 2021 yılı yaz programında bugüne kadar Tarsus’ta ayrıca Halitağa, Akarsu, Kelahmet ve Egemen grup yolunda, Alifakı-Çağbaşı-Çiçekli-Karaçerçili ve Simithacılı grup yolunda sathi asfalt kaplama çalışması uyguladı.

Çamlıyayla’da da hummalı faaliyet

Büyükşehir Belediyesi yol asfalt birimi ekipleri, Tarsus’un yanı sıra Çamlıyayla’da da asfalt döküm işlemi öncesi zemin iyileştirme faaliyetleri yürütüyor.

Büyükşehir ekipleri, Çamlıyayla Kale Mahallesi, Sığır yaylası mevkii, Cehennem Deresi yolu Sebil Mahallesi Yıldız Sokak, mezbahane ve mezarlık yolu, Çayırekinliği Mahallesi Köşker ve Bağlar Sokak’ta zemin iyileştirme işlemlerinin geniş bölümünü tamamladı. Buralara önümüzdeki günlerde kombi makineler vasıtasıyla asfalt döküm işlemi uygulanacak. 

Tarsus Objektif

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2021, 13:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER