banner1

Tarsus Gazeteciler Cemiyeti, Başkan Vahap Seçer'i Ziyaret Etti

Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi ve Üyelerinden, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'e hayırlı olsun ziyareti.

Tarsus Gazeteciler Cemiyeti, Başkan Vahap Seçer'i Ziyaret Etti
Tarsus Gazeteciler Cemiyet Başkanı Emre Geçim ve yönetim kurulu üyeleri Cemal Dolaşmaz, Serhan Geçim, Ali Salgıt, Timuçin Bağcı, Çağın Manay ve Mehmet Doğrugider ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i makamında ziyaret ederek, ‘Hayırlı Olsun’ dileğinde bulundular.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen ve aynı zamanda Tarsuslu olan Vahap Seçer’i, tebrik ederek başarılar dileyen Gazeteciler Cemiyet Başkanı Emre Geçim, “Tarsus başta olmak üzere Mersin’in tüm ilçelerini çok iyi bilen biri olması sebebiyle Belediye Başkanı Vahap Seçer’e, yapacağı tüm çalışmalarda şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Her birimiz çocuklarımıza güvenli bir gelecek istiyoruz. Huzur istiyoruz, refah istiyoruz.Dünyanın en güzel şehri olan Mersin’de kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz.
Biz birlikte el ele verdiğimiz zaman yapacağımız çalışmalar daha hızlı bir şekilde ivme kazanarak daha güzel noktalara taşınacaktır.
İşbirliği ile birlikte ortak akılla ilimizi, ilçelerimizi gerek sanayisi gerek ticareti gerek turizmi ile en güzel noktalara taşıma gayreti içerisinde olacağız”diye konuştu.
Ziyaret karşılıklı fikirlerin konuşulması ile sona erdi.

Tarsus Haber

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2019, 11:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER