banner1

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'dan FETÖ Artığı İması

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'dan FETÖ Artığı İması

Tarsus Belediyesi Yönetimi imzasıyla bir basın açıklaması yayınlandı.

Geçtiğimiz günlerde Göz Doktoru Mehmet Yunus Seven tarafından yapılan açıklama üzerine Tarsus Belediyesi'nden bir açıklama yayınlandı.

İŞTE O AÇIKLAMA

KAMUOYU BİLGİLENDİRME 

Geçtiğimiz günlerde Tarsus Belediye Meclisi’nde gündeme gelen, metrekare fiyatının Tarsus Belediyesi’nce 200 TL’ye satılıp, bir süre sonra Tarsus Belediyesi iştiraki olan Tarsus İmar Beton LTD. ŞTİ. Tarafından dönemin Belediye Başkanı Şevket CAN ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kerim TUFAN imzasıyla 425 TL’den yeniden alınması olayı, bahse konu satışların muhatabı M.H. GÖZ ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ İNŞAAT TURİZM GIDA TARIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, tarafımızdan ‘’yalan beyan ve iftira’’ edildiği söylemiyle yeniden gündeme getirilmiştir. 

M.H. GÖZ ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ İNŞAAT TURİZM GIDA TARIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ tarafından Yapılan açıklamada, söylemlerimizin ‘’yalan ve iftira’’ olduğu iddia edilirken hangi hayal dünyasında yaşadıklarının farkında olmadıkları gün gibi aşikardır. ‘’Yalan ve iftira’’ derken kamuoyunun gözleri önünde ‘’asıl yalan ve iftirayı’’ şirket yetkililerinin attığını birazdan belgeleriyle, atılı imzalarla halkımızla paylaşacağız.

Fakat, M.H. GÖZ ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ İNŞAAT TURİZM GIDA TARIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ yetkilileri; Tarsus Belediye Başkanı’nın, Meclis, Basın Mensupları ve Tarsus Halkı önünde bir açıklama yapıyorsa, bilgi ve belgelerini de ispatlayacak; Tarsus Halkının uğratıldığı zararı ‘’korkusuzca savunacak’’ bir makamda oturduğunun bilinciyle söz aldığını bilmekten yoksun bu açıklamalarıyla; Friedrich Nietzsche’den, Hz. Ömer’den, şövalye ve namustan söz ederek nasıl bir utanç, baskı ve kafa karışıklığı yaşadıklarını, kamuoyu önünde istemsizce itiraf etmişlerdir. 

Sevgili Yurttaşlarımız, yineliyoruz: 27.12.2017 tarihli Tarsus Belediyesi Encümeni, 836 no’lu kararla imza altına alınan ve M.H. GÖZ ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ İNŞAAT TURİZM GIDA TARIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’ne 200 TL bedelle satılan yer; Tarsus Belediyesi iştiraki olan Tarsus İmar Beton LTD. ŞTİ tarafından, karar defterine 128 no’lu beyanla işletilen ve dönemin Belediye Başkanı Şevket CAN ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kerim TUFAN imzasıyla yürürlüğe giren kararla metrekaresi 425 TL’den geri satın alınmıştır. Bu işlem neden yapılmıştır? Komik bir paraya satacağınız yeri, aynı kişiden 2 katından yüksek bir ücretle almanızın gerekçeleri nedir? Belediye eliyle satılan yeri, Belediye şirketi üstünden yüksek bedelle satın almanızın ismi nedir, kamuoyunun hür iradesine bırakıyoruz! 

Aşağıda da açıkça, bu satışın ve satılan yerin aynı kişiden 2 katından yüksek fiyatla geri alınması komedisinin belgelerini görmektesiniz. Namus, Hz. Ömer’den söz etmekle sahip olunan bir değer değildir. Namus, hak yememektir. Namus halkın çıkarlarını korumak, halkın yararına olanı savunmak, halkı zarara uğratmamaktır. Namuslu kişiler, Hz. Ömer’den söz etmeden önce, bu değere ne denli sahip olup olmadıklarını kendilerinde arayarak; ‘’bana yalan ve iftira atıyorlar’’ iftirasını atmamalı, atıyorsa da sonuçlarına kamuoyu önünde katlanmalıdırlar! 

Kamuoyu önünde açıklama yapmadan önce, bu açıklamaların bilgi ve belgelere dayandığını; altı boş söylemlerle Tarsus Halkının Avutulamayacağını düşünüp hesaplayamayan kişilerden, ‘’namus’’ kavramını ve bu kavramın değerini anlamalarını beklemiyoruz. Tarsus Belediye Başkanı Sayın Dr. Haluk BOZDOĞAN’ın meclis kürsüsünden sarf ettiği her kelime, canlı yayınlarla yayınlanarak Tarsus Halkına ulaştırılmaktadır. Dolayısıyla Tarsus Belediye Başkanı, sarf ettiği cümlelerin hesabını, Tarsus Halkına –tıpkı şuanda şahit olduğunuz gibi- bilgi ve belgelerle verebilecek güçtedir. 

Tarsus Belediyesi’ne, yani TARSUS HALKINA AİT bir yerin; Tarsus Belediyesi’nce metrekaresi 200 TL’den satılıp, 1 sene bile dolmadan aynı yeri aynı kişi/kişilerden 425 TL’den satın almanın ismi ‘’namuslu olmaksa,’’ bu komedinin içler acısı yüzünü Tarsus Halkıyla paylaşmak namussuzluksa; konuyu, TARSUS HALKININ VİCDANINA BIRAKIYORUZ. 

M.H. GÖZ ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ İNŞAAT TURİZM GIDA TARIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ tarafından çalakalem oluşturulup, açıklama yapma gereği duyuran bu vahim olayın perde arkasında neler döndüğünü, Tarsuslu’nun haklarının ‘’kapalı kapılar ardında’’ nasıl ‘’peşkeş’’ çekildiğini belgelerle görmektesiniz. M.H. GÖZ ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ İNŞAAT TURİZM GIDA TARIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ yetkilileri bundan sonra Tarsus Halkına ve basınına hangi masalı anlatır, onlarla Friedrich Nietzsche’nin hangi özlü sözünü paylaşır, bilemiyoruz. Ancak bildiğimiz bir şey varsa, o da; Tarsus Halkına bugüne kadar okunan bütün masalların iç yüzünü tek tek ortaya çıkartacağımız gerçeğidir! 

Tarsus Belediyesi ile yapmış olduğu bütün alışverişlerde Tarsus Belediyesi’nin kazançlı çıktığını (!) yani bir nevi, zararına bile olsa Tarsus Belediyesi ile birçok alışveriş yaptığını dile getiren M.H. GÖZ ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ İNŞAAT TURİZM GIDA TARIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKET yetkilileri dahil olmak üzere; Tarsus Halkını yalan ve yanlışlarla yıllarca uyutan, asıl kazanç sağlayanın Tarsus Belediyesi değil; kişiler olduğu gerçeğinin üzerini ısrarla kapatmaya çalışan her kimse; Tarsus Halkı Huzurunda, Tarsus Halkının gönlünde muhakeme edilmelerini sağlayacağız! 

Değerli Tarsus Halkı, 

Cumhuriyet’imizin 98. Yılını coşkuyla kutladığımız şehrimizde; ‘’Tarsus Belediyesi eliyle’’ çıkar amaçlı kurulan ilişkilerin ‘’belgeleri olmadığı sürece’’ söz almayacağımızı, aldığımız ve kamuoyunun bilmesi gerektiğine inandığımız sözlerin de belgesiz olamayacağını bir kez daha belirtmek isteriz. Tarsus Belediyesi’ni töhmet altında bırakmaya yönelik yapılan her türlü açıklamanın karşısında duracak, iftira ve yalan beyan ile Tarsus Belediyesi’ni zor durumda bırakmaya çalışan kişilerin ve yapıların foyasını meydana çıkaracağız. 

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, dürüstçe, onurluca, korkusuzca ilerleyip; pazarlıkların, kirli ilişkilerin, hala siyasi arenada rol almaya çalışan ‘’bazı’’ FETÖ ARTIKLARI gibi; Tarsus Belediyesi’ni bireysel zenginleşme idealleri uğrunda kullanan/kullanmaya çalışan her kim varsa, Tarsus Halkıyla paylaşmaktan gurur duyacağımızın bilinmesini isteriz. 

TARSUS BELEDİYESİ YÖNETİMİ 

Tarsus Objektif

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2021, 22:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER