banner1

SİYASETİN GÜÇLÜ KADINLARI MERSİN'DE…

Tarsus Belediye Başkan adayı Mimar Esin Erkoç, “Burhanettin Kocamazın seçime girmemesi için yapılan her türlü dalavereye inat, bu olay partili partisiz herkesi Mersin’de kenetlendirmiştir” dedi.

SİYASETİN GÜÇLÜ KADINLARI MERSİN'DE…
Tarsus İyi Parti Belediye Başkan adayı Mimar Esin Erkoç, Mersine gelen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile DP Genel Başkanı Gültekin Uysalı karşılayanlar arasındaydı.
 
DP’den Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak adı açıklanan ve Mersinde olağanüstü coşkuyla karşılanan Ayfer Yılmaz, İyi Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Esin Erkoç ile bir araya geldi.
 
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, seçim süresince Yılmaz ve Erkoç ile birlikte çalışacak.
 
Gözne gişelerinde İYİ Parti ve DP Genel Başkanları ile Mersin Adayını karşılamak üzere bulunan Tarsus Belediye Başkan adayı mimar Esin Erkoç sevgi seline maruz kaldı. 
 
Esin Erkoç, yoğun ilginin olduğu alanda bir araya geldiği vatandaşlarla Tarsus ve Mersin siyaseti üzerine istişarelerde bulundu. Erkoç “bu heyecanın, bu demokrasi savaşının ortaya koyduğu birlikteliği herkes görsün. Tüm Mersin bir olmuş, komplolarla Burhanettin Kocamazın seçime girmemesi için yapılan her türlü dalavereye inat, bu olay partili partisiz herkesi Mersinde kenetlendirmiştir dedi.
 
ESİN ERKOÇ, ADAY TANITIMININ YAPILACAĞI ALANA AKŞENER, YILMAZ VE KOCAMAZ ile BİRLİKTE HAREKET ETTİ.
 
Aday tanıtım toplantısının yapılacağı kongre merkezine büyük bir coşku ile giren Akşener, Erkoç, Yılmaz ve Kocamaz dakikalarca ayakta alkışlandılar.
Tarsus Belediye Başkan Adayı Esin Erkoç, tüm kadrolarımızla Mersini yönetmeye geliyoruz. Demokrasi için savaşan bu çılgın topluluğun önünde hiçbir şey duramaz, sayın Ayfer Yımaz’a tüm çalışmalarında başarı diliyorum ve elimizden gelen tüm gayreti onun için ortaya koyacağız” dedi.
 

Tarsus Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2019, 21:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER