banner1

Patron Ve Edis’le Unutulmaz Bir Bayram Gecesi Yaşandı

Patron Ve Edis’le Unutulmaz Bir Bayram Gecesi Yaşandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıldönümü dolayısıyla kent genelinde hazırladığı kutlama programlarını, Patron ve Edis konserleriyle taçlandırdı. Binlerce gencin doldurduğu Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda gerçekleşen konsere, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de katılarak, Mersinlilerle bayram coşkusunu birlikte yaşadı.

29 Ekim coşkusunun doyasıya yaşandığı etkinlikte önce Patron ardından Edis, harika sahne performanslarıyla Mersinlilere unutulmaz bir bayram gecesi yaşattı. Başkan Seçer, bu güzel gecede sanatçı Edis’e çiçek takdim ederek, tüm Mersinlilerin Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Seçer: “Ben başkanınız olduğum sürece, sizler rahat edeceksiniz”

Meydanı dolduran binlerce Mersinli’nin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan Başkan Seçer yaptığı kısa konuşmada, “Burası Atatürk’ün kenti, burası Cumhuriyet’in kenti, burası Mersin, bayramımız kutlu olsun. Gençler, Mersin sizlerle gurur duyuyor. Her zaman söylediğim bir şeyi, tekrar söylemek istiyorum. Ben başkanınız olduğum sürece, sizler rahat edeceksiniz. Çünkü siz gençleri çok seviyorum. Çocuklarımızı çok seviyorum” dedi.

“Bu tür etkinlikler, sınav öncesi moral oluyor”

Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere yönelik düzenlediği etkinliklerin son derece güzel olduğunu söyleyen Ece Eylem Orhan, “Bence çok anlamlı, çok güzel bir şey sunmuşlar bize. Bir üniversite öğrencisi olarak çok memnun kaldım. Sınav öncesi moral oluyor gerçekten. Gelip burada eğleniyoruz. Belediyemize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“Mersin’de yaşadığım için gurur duyuyorum”

Büyükşehir Belediyesi’nin gençleri eğlencesiz bırakmadığının altını çizen Sedef Selin Tekin, “Etkinliklerden çok memnunum. Mersin’de yaşadığım için de çok gurur duyuyorum. Bizi konsersiz, eğlencesiz bırakmıyorlar. Öğrencilere böyle konserler sağladıkları için çok mutluyum. Açık öğretim öğrencisiyim ve bu etkinlikler sınav öncesinde çok iyi oluyor” şeklinde konuştu.

“Büyükşehir bu sene güzel etkinlikler yaptı”

YKS sınavına hazırlandığı için, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerin tamamına katılamadığını söyleyen Fatih Can Boyacalı, “Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu sene gerçekten güzel etkinlikler yaptı, ben de katılmaya çalışıyorum. İrem Derici konseri güzeldi, şimdi bu konsere geldim. Bu sene YKS’ye hazırlandığım için, bu tür eğlenceler ders arasında çok güzel oluyor” dedi.

“Mersin Büyükşehir’in etkinlikleri yüzünden, Mersin’e taşınmak istiyorum”

Adana’da yaşadığını, ancak Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin etkinlikleri sayesinde bir an önce Mersin’e taşınmak istediğini söyleyen Halil Akgün, “Bu tür etkinliklerin gençlere çok katkısı olduğunu düşünüyorum. Ben Adana’da yaşadığım halde, Mersin’deki etkinliklere katılmaya çalışıyorum. Gerçekten çok güzel oluyor benim için” ifadelerini kullandı.

“Stresi evde bırakıp, konserlere geliyoruz”

Tüm etkinliklere katıldığını söyleyen Elif Nur Erdoğan isimli genç, “Tüm etkinliklere katılmaya çalışıyorum. Vahap Başkan’a, bütün gençler adına çok teşekkür ediyorum. Bu etkinliklerin devamını diliyoruz. Kışın da olabilir, her zaman müsaitiz bu tür etkinliklere. Stresi evde bırakıp, buraya geliyoruz” dedi.

“İyi ki varsın Vahap Seçer”

Zehra Tunçkıran isimli öğrenci ise etkinliklerin ücretsiz olmasının çok güzel olduğunu belirterek, “Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin etkinlikleri hakkında çok iyi şeyler düşünüyorum. Vahap Seçer iyi ki var. O olmasaydı, böyle eğlencelere katılamazdık. Tamamen ücretsiz olması da çok güzel gerçekten. Bence Mersin çok güzel bir şehir” diye konuştu.

S. G.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER