banner1

OGM Mersin Adana ve Osmaniye'de personel alımı yapacak

OGM Mersin Adana ve Osmaniye'de personel alımı yapacak

OGM (Orman Genel Müdürlüğü) Mersin, Adana ve Osmaniye'nin de içinde bulunduğu 22 İl'de personel alımı yapacak.

İlanda, Adaylarda aranacak genel nitelikler, Başvuru Ve Sözlü ve Uygulamalı Sınava Alınacak Aday Sayısı ve İlanı, Sözlü ve Uygulamalı Sınav Yeri ve Tarihi İle Sözlü ve Uygulamalı Sınava Katılacak Adaylardan İstenecek Belgeler, Sözlü ve Uygulamalı Sınav Konuları ve Puanı ile Asil ve Yedek Nihai Başarı Listesi ile ilgili detaylar yer alıyor.
Yapılacak sınav ve mülakatlarla birlikte nihai sonuçta başarılı olanlara ise Ek-1 Tercih yapılabilecek kadroları gösterir liste bölümündeki İllerin karşısındaki kontenjan durumlarına göre kendilerine uygun olanı seçerek tercihlerini yapacak.
Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde yayınlanan "Orman Genel Müdürlüğü 2018 Yılı Orman Mühendisi Alım İlanı" ile OGM 22 İlde toplamda 50 kişilik kontenjana alım yapacak.
DPB internet sitesinde yer alan ilanda; "Orman Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında, 3234 Sayılı Orman Genel Müdürlüğüne İlişkin Bazı Düzenlemeler Hakkında Kanunun Ek 1 inci maddesi, Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik ve Orman Genel Müdürlüğü Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Esaslarına İlişkin Yönetmelik hükümleri doğrultusunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi açıktan atama yoluyla sözlü ve uygulamalı sınavla 50 adet mühendis (orman mühendisi) alımı yapılacaktır." denildi.
1. ADAYLARDA ARANACAK GENEL NİTELİKLER
a) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak.
b) Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından (Yurdun her yerinde görev yapabilir ve silah kullanabilir ibareli), sağlık kurulu raporu almak. (Atamaya hak kazanan adaylardan istenecektir.)
c) Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.
ç) 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından (2016-KPSSP3) en az 70 puan almış olmak.
d) Yükseköğrenim kurumlarının lisans programlarından; Orman Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak.
Başvuru ve Diğer bilgileri;
İLANI RESMİ SİTEDE GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
 

Tarsus Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2018, 14:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER