banner1

Mersin Büyükşehir Belediyesi Taş Binaya Molotoflu Saldırıya 2 Gözaltı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Taş Binaya Molotoflu Saldırıya 2 Gözaltı

Merein Büyükşehir Belediyesi’nin merkezi konumundaki tarihi Taş binaya, yapılan molotoflu saldırıya ilgili iki kişi gözaltına alındı. 

Konuya ilişkin alınan bilgiye göre binanın zemin katında bulunan toplantı salonuna atılan molotof kokteyli ile çıkan yangına görevliler kısa sürede müdahale ederek söndürdü.

Kısa süreli paniğin yaşandığı olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Yapılan incelemenin ve güvenlik kamerası görüntülerinin izlenmesinin ardından başlatılan soruşturma kapsamında 2 zanlı gözaltına alındı.

BÜYÜKŞEHİR'DEN AÇIKLAMA

Mersin Büyükşehir Belediyemizin ana hizmet binası olan Taş Bina’da bugün saat 17:09 sıralarında menfur bir saldırı gerçekleşmiştir.

Hizmet binamızın zemin katında bulunan Encümen Salonu’na kimliği henüz tespit edilemeyen kişi ya da kişilerce yanıcı ve patlayıcı madde atılmıştır. Atılan maddenin alev alması sonucunda çıkan yangın, personellerimiz tarafından büyümeden söndürülmüştür. 

Olayla ilgili inceleme ve soruşturma, emniyet güçleri tarafından çok yönlü olarak sürdürülmektedir. 

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Mersin Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından bir basın açıklaması yapıldı.

Açıklamada "İlimiz Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında bugün çıkan küçük çaplı yangınla ilgili olarak iki kişi gözaltına alınmış olup K.D.B isimli şahıs Büyükşehir Belediye itfaiyesinde çalıştığını ancak işten çıkarıldığını bundan dolayı eylemi gerçekleştirdiğini beyan etmiş olup konu ile ilgili tahkikat sürdürülmektedir." denildi.

Tarsus Objektif

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2021, 09:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER