banner1

Kültür Park'taki Tuvaletlere Yönelik Saldırılar Bitmiyor

Kültür Park'taki Tuvaletlere Yönelik Saldırılar Bitmiyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür Park içerisinde kullanıma açılan tuvaletlerden biri daha saldırıya maruz kaldı. Tuvaletin aynasını kıran saldırgan, Büyükşehir Belediyesi personelinin dikkati sayesinde yakalanarak, emniyet güçlerine teslim edildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür Park içerisindeki bir tuvalet daha saldırganların hedefi oldu. Kültür Park içerisindeki bir kafenin arkasında bulunan tuvalete saldırarak aynayı kıran saldırgan, Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından yakalanarak, emniyet güçlerine teslim edildi.

“Akla hayale gelmeyecek bir sürü saldırıyla karşılaşıyoruz”

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi personeli Tümer Bal, bu tür saldırıları günlük olarak yaşadıklarını belirterek, “Günde bir değil, üç değil, beş değil çok fazla sayıda yaşıyoruz. Aşırı saldırılar var. Klozetler tekmelerle kırılıyor, kapılarımız tekmelerle kırılıyor, aynalarımız kırılıyor, musluklarımızı söküp götürüyorlar. Bunun gibi akla hayale gelmeyecek bir sürü saldırıyla karşılaşıyoruz” dedi.

Yapılan saldırıları vicdansızlık olarak değerlendiren Bal, sözlerine şöyle devam etti:

“Bu yapılanlar kamu malına, toplum malına yapılan bir zarardır, bir vicdansızlıktır. Bunlar hep kendi paralarımızla, bizim vergilerimizle yapılıyor. Bu ayna veya bu pisuvar, lavabo kırılıyor. Daha sonra kullanacak insanlar mağdur oluyor.

En hızlı şekilde müdahalemizi yapıyoruz ama neticesinde de 1, 2 saat tamir süreleri oluyor. Bu sırada halka hizmet veremiyoruz. Bu sabah mesela bir klozet kapağımız kırılmıştı, bir musluğumuz dağıtılmıştı. Bugün bu üçüncü veya dördüncü olay.”

Tarsus Objektif

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2021, 10:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER