banner1

KPSS'Siz Milli Eğitim Müdürlükleri 443 Kamu Personeli Alımı

İŞKUR üzerinden yayınlanan 67 ilan ile 443 kamu personeli alımı yapılacağı 7 Eylül 2018 tarihinde ilan edilmiştir. Başvuruları KPSS’ siz işkur’dan 17 Eylül 2018 tarihi bitimine kadar yapılması gerekmektedir.

KPSS'Siz Milli Eğitim Müdürlükleri 443 Kamu Personeli Alımı
İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlar ile İl Milli Eğitim Müdürlükleri çoğu şehre 443 kamu personeli alımı yapacaktır. Başvuracaklar için başvurular başlamış olup 17 Eylül 2018 tarihinde sona erecektir.

Başvuruda çeşitli branşlar bulunmaktadır. İlkokul, lise, ön lisans veya lisans mezunları başvurabiliyor. Bu alımlarda KPSS şartı aranmamaktadır. Açıklanan bu ilanlara normal olanlarla birlikte engelli, eski hükümlü ve (TMY) terörle mücadelede yaralananlarda başvuru yapabilecektir.

Alımı yapılacak personeller temizlik görevlisi, hizmetli, aşçı, aşçı yardımcısı, güvenlik görevlisi ve çeşitli diğer pozisyonlarda alımlar yapılacaktır.

Alımlara başvuru yapacaklar İŞKUR sayfasına üye olması gerekmektedir. Üye olan bir aday iş arama yerini açtığı zaman iş yeri ünvanı kısmına milli eğitim bakanlığı veya milli eğitim müdürlüğü yazarak ilanlara ulaşabilirsiniz.

Tarsus Haber

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2018, 21:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER