banner1

Kocamaz 'Kaçtı' İddialarına Çok Sert Cevap Verdi

Kocamaz 'Kaçtı' İddialarına Çok Sert Cevap Verdi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ‘Seçimlere Damgasını Vuracak Gelişme’, ‘FETÖ’nün Belediyeler İmamı Erkan Karaarslan Yakalandı’ ve ‘İYİ Partili Burhanettin Kocamaz Kaçtı Mı?’ gibi başlıklarla kamuoyunu yanıltmak amacıyla servis edilen yalan haberler dolayısıyla sosyal medyadan açıklama yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer alıyor:

“Dün neden yurt dışına çıktığımı sizlerle paylaştım. Şu anda başkanlığını yürüttüğüm Dünya Kardeş Şehirler Turizm Birliği toplantısı için Zürih’teyim.

Bugün kurucu başkanlık ve dönem başkanlığı görevimi Zürih Belediye Başkanı’na devredip yeniden güzel ülkemize ve hizmet etmekle şeref duyduğum, Sevdamız Memleket dediğimiz Mersin’imize döneceğim. Hiç kimse meydanı boş bıraktığımızı da zannetmesin. Yarın inşallah Mersin’deyim ve programlarımı kesintisiz bir şekilde sürdüreceğim.

Benim aslında programım dört günlük bir program iken ve Büyükşehir Meclisi'nden 4 günlük yurt dışı seyahati için karar çıkmasına rağmen sadece 1 gecelik Mersin’den ayrılmamı bile akıllarınca fırsata dönüştürmeye çalışan zavallılara sesleniyorum.

Bir Çin Atasözü var ‘Küçük beyinliler kişilerle, orta beyinliler olaylarla, büyük beyinliler de projelerle ilgilenirler’ diye.

Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış. Yazıklar olsun sizlere. Yalanınız yarın sabah boşa çıkacak. Allah'a şükür ömrümüz mücadele içinde geçti. Defalarca söyledim. Bir kere daha söylüyorum. Kimseye veremeyeceğimiz bir hesabımızda yok.

İşi gücü bırakmış tüm zamanınızı bize karşı saldırılara, iftira ve dedikodulara, fitne ve fesatlıklara ayırıyorsunuz. Size tavsiyem işinizi yapın ve seçime odaklanın.

Dikkat ederseniz bizim ittifaksız, tek başımıza kazandığımız Büyükşehir Belediyesini siz ancak ittifakla korumaya çalışıyorsunuz. Bu kafa ve bu anlayışla koruyabilmeniz de mümkün değil.

Bütün bu yaptıklarınız kaybetmenin sizlere verdiği bir acı ve içinde bulunduğunuz panik havasıdır. Sizler ne yaparsanız yapın. Ne tür aşağılık yollara tevessül ederseniz edin korkunun ecele faydası yoktur.

Mersin halkı her şeyi görüyor. Cevabını da 31 Mart’ta sandıkta verecek. Bizim Allah’ın izniyle seçim sonucuna yönelik zerre kadar bir şüphemiz yok.

Sizler kendi kazdığınız kuyuda debelenmeye devam edin. 31 Mart akşamı Mersin halkı dayatmalara, ben yaptım oldu politikalarına karşı tepkisini ortaya koyacak, demokrasiye sahip çıkacak, Türkiye’ye çok önemli bir mesaj verecektir.

Sizler vefalı olmasanız da, vefayı İstanbul’daki bir semt olarak algılasanız da bu halk 31 Mart’ta vefasını dost düşman herkese gösterecektir.

Sevgili hemşehrilerim. Biz bu kente ve bu ülkeye gönülden bağlıyız. Bu dünyada da, öbür dünyada da bizim mekânımız bu topraklardır. Gidecek başka bir yerimiz de yoktur.

Kaçmak için çok şükür herhangi bir bahanemiz de yoktur. İt ürür, bu kervan da yürür. Sağlıcakla kalınız ve Allah'a emanet olunuz”

Başkan Kocamaz, programı 6 ay önceden belirlenen ve 14.01.2019 tarihinde toplanan Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak Ayı Toplantısı’nın 1. Birleşiminde de görüşülerek oy birliğiyle kabul edilen, Dünya Kardeş Şehirler Turizm Birliği'nin (TCWTA) 18-19 Ocak 2019 tarihlerinde İsviçre’nin Zürih kentinde gerçekleştireceği ‘Dijital Dünyada Kasaba ve Şehir Ortaklıkları’ temalı çalıştayı için yurtdışına çıktı.

Başkan Kocamaz, 17 Ocak 2019 tarihinde gittiği Zürih’ten 19 Ocak 2019 Cumartesi günü saat 04.00’te Adana’ya dönmüş olacak ve haftasonu planladığı kent programına devam edecek

Tarsus Haber

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2019, 12:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER