banner1

İYİ Partili Burhanettin Kocamaz'a Çirkin Saldırı

İYİ Partili Burhanettin Kocamaz'a Çirkin Saldırı

İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz'a Tarsus'ta esnaf ziyareti sırasında çirkin bir saldırı gerçekleştirildi.

İYİ Parti Mersin Milletvekilleri, GİK Üyeleri, İl Başkanı, İlçe Başkanları ve İl, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Tarsus'ta Esnaf gezisi yaptı. Tarsus'ta esnafları ziyaret esnasında GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz'a kimliği açıklanmayan bir kişi tarafından saldırı gerçekleştirildi. Saldırının ardından gözaltına alınan saldırgan ilk İfadesinde "Kocamaz'ın ilk önce İYİ Parti adaylığı, ardından Demokrat Parti Adayını desteklediği için işini kaybettiğini " söyledi. 2017 - 2019 yılları arasında Tarsus Belediyesinde çalıştığı belirtilen saldırganın çok fazla sabıkasıda olduğu ortaya çıktı. 

Saldırının ardından İYİ Parti Mersin İl Başkanlığında; İl Başkanı Mehmet Dutar ve İlçe başkanları bir araya gelerek saldırıyı kınadı. İl Başkanı Mehmet DUTAR yaptığı açıklmada " Tarsus İlçe Teşilatımızın düzenlemiş olduğu esnaf gezisi sırasında G.İ.K Üyemiz Burhanettin Kocamaz Beye yapılan çirkin saldırıyı nefretle kınıyoruz.

Kim hangi ihanet odaklarına hizmet ederse etsin İYİ Partinin yükselişini ve iktidar yürüyüşünü asla engelleyemeyeceksiniz. İYİ Partimizin bu kutlu yürüyüşü Milletimizle Elele Milletimizin dertlerini dinleyerek, milletimizle hemhal olarak gitmedik yer, çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmadan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapıp Türkiye’yi ‘’İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme” döndürmek için teşkilatlarımızla beraber var gücümüzle Mersin de vatandaşlarımızla bütünleşmeye devam edeceğiz.

Şairin dediği gibi ‘’Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez" hakikatinden hareketle bu kutlu yürüyüşümüz asla engellenemeyecek birlik ve beraberliğimizi yukselişimizi engellemeye yönelik hain senaryolar , eylemler, kirli hevesler kursaklarında  kalacaktır ..Gönlü ve yüreği anadolu kıtası kadar geniş genel başkanimızın önderliğinde  bu kutlu mucadeleden bu millet nihayetinde zaferle çıkacaktır..Menfur saldırilarla , kirli senaryolarla bu davanın yolcularını hic kimse yıldıramayacaktır.

KOCAMAZ AÇIKLAMA YAPTI

GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz'da saldırı ile ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. "Bizde 25 yıllık Belediyecilik hayatımızda her daim açık ve şeffaf olduk." Sözleri ile başlayan Kocamaz "Bize karşı yapılan haksızlıklara boyun eğmedik!Ama aynı zamanda belediyeye yani beyt-ül mala karşı haksızlık yapmak isteyenlere de fırsat vermedik!

Bizim bu konulardaki kararlı ve hassas tutumumuz zaman aman birilerinin hoşuna gitmemiş olabilir. Ancak herkeste bilmelidir ki, birilerinin hoşuna gitmiyor diye doğru bildiklerimizden vaz geçecek,tavizler verecek ya da teslim olacak değiliz. Bu kararlı tutumumuz,Allah’ın izni ile sağlığımız elverdikçe ve Halkımız bize ihtiyaç duydukça mezara kadar da değişmeyecek.

Bizim bu tutumumuzdan rahatsızlık duyanlar kin ve nefretlerini fiiliyata geçirmek için çeşitli yolları deneyebilirler. Hatta mertçe karşımıza çıkacak cesareti gösteremeyenler, öç alma heveslerini birilerine ihale edebilir ya da toplumda çakal tabir edilen müptezelleri taşeron olarak kullanıp üstümüze salabilirler. Ama ne gibi bir yöntem uygularlarsa uygulasınlar nafile. Yel kayadan ne alır?
Alsa alsa tozunu.

Allah’ın izniyle kayayı yerinden oynatmaya o müptezellerin gücü yetmez. Herkes rahat olsun. Allah’a bir tek can borcumuz var, onu da biliyoruz. Allah’ın verdiği canı yine ve sadece Allah alır.Bu çakal sürüleri,bizi Milletimize hizmet yolundan asla  alıkoyamaz. Çünkü biz kendimizi önce Allah’a,daha sonra da yıllardır arkamızda duran ve desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Halkımıza teslim etmişiz." Dedi. 

2019 YEREL SEÇİMLERİ ÖNCESİNDE YAŞANAN KUMPAS DEVAM MI EDİYOR? 

2019 yılında gerçekleştirilen yerel seçimler öncesinde kendisine karşı yapılan kumpasların devamı olarak saldırının gerçekleştiğini kaydeden Burhanettin KOCAMAZ, “Saldırıyı gerçekleştiren meczubun iddiası şu: Siz İYİ Parti’nin adayı olmasaydınız, ardından Demokrat Parti’nin adayı Ayfer Yılmaz’ı desteklemeseydiniz biz seçimi alırdık.

Dolayısıyla biz de işimizi kaybetmezdik. Kendi beceriksizliklerini bizim üzerimize atıyorlar. Bana mesaj atanlar, hakaret edenler ‘Seni o koltuğa biz oturttuk, indirmesini de biliriz’ tehdidi ediyorlardı. Madem bu kadar maharetliydiniz, 2019’da desteklediğiniz adayı neden kazandıramadınız?” açıklaması yaptı.

Saldırganın kimliği hakkında da açıklamalarda bulunan İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, “Bize saldırı gerçekleştiren meczup, 2016 yılının Şubat ayında Mersin Büyükşehir Belediyesinde iş yapan bir taşeron firmada işe başlamış. O yılın sonunda gerçekleştirilen ihaleyi bu taşeron kazanamamış, başka bir firma almış ama bu şahıs o şirketle de sözleşme imzalayarak işe devam etmiş.

Fakat disiplinsiz davranışları ve bu şahsın işe gelmemesi gerekçe gösterilerek işten çıkartılmış. Sonrasında ise bu şahıs 2017-2019 yılları arasında Tarsus Belediyesi’nde işe girmiş. 2019 seçimlerinin ardından göreve gelen yeni belediye yönetimi de bu şahsın işe gelmemesini gerekçe göstererek, işten çıkartılmış.

Böylesi bir şahıs demek ki 2017-2019 yılları arasında o dönemin yönetimi tarafından müsamaha gösterilerek işte tutulmuş” dedi. Kocamaz, bir haber sitesinin yıllardır açıkladığı haberlerde kimi ön planda tuttuğu görülmüştür. Konuşmasının sonunda saldırıyı gerçekleştiren şahsı azmettirenler hakkında da konuşan Burhanettin Kocamaz’ın açık isim vererek Cumhuriyet Savcılarını göreve çağırması kamuoyuna bomba gibi düştü.

Kocamaz iddiasını şöyle temellendirdi:“Bize gerçekleştirilen saldırı sonrası bir kişi tarafından kameralara yansıdı. Bu görüntü de tek bir yerde yayınlandı. Yayınlanan mecra da sürekli şahsımla uğraşan bir haber sitesi.

Bu sitenin görüntüleri paylaşmasıyla ilk etiketlediklerine bakın, Tarsus’un eski belediye başkanı. Buradan Cumhuriyet Savcılarını göreve davet ediyorum. O sitenin yayınlarını incelesinler, kiminle uğraştığını, kimleri övdüğünü incelesinler.

Saldırı sonrası görüntüleri paylaşırken, nasıl adres gösterdiklerini incelesinler. Tabi paylaşımın ardından o etiket kaldırıldı. Ancak biz kimlerin nasıl buna ön ayak olduklarını biliyoruz!”dedi 

Tarsus Objektif

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2020, 11:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER