banner1

Haluk Levent Tarsus’un İl Olması İçin Şarkı Besteledi

Haluk Levent Tarsus’un İl Olması İçin Şarkı Besteledi

Cumhuriyet’in 99.Yıl kutlamaları kapsamında Tarsus Belediyesi tarafından Atatürk Gösteri Merkezi’nde Anadolu Rock’un güçlü temsilcisi Haluk Levent Konseri gerçekleştirildi. Tarsus’un il olmasına yönelik düzenlenen ve on binlerce vatandaşın katıldığı konserde Haluk Levent’in sahnede ‘’İl’le de Tarsus’’ şarkısı bestelemesi coşkulu anlar yaşattı. ‘İl’le de Tarsus’ sözlerinin yer aldığı beste ile Haluk Levent Tarsus’un il olması için muhteşem bir performansa imza attı.

Tarsus Belediyesi’nin 29 Ekim kutlamaları kapsamında sahne alan Usta Sanatçı haluk levent dün akşam Tarsuslulara büyük bir sürpriz yaşattı. On binlerce vatandaşın alanı tıklım tıklım doldurduğu konserde, Haluk Levent kameraların bulunduğu alana giderek seyirciler ile şarkı söyledi. O esnada büyük coşkuya ortak olmak için sahnede Tarsus’un il olmasına yönelik başlatılan ‘İl’le de Tarsus’ kampanyası için spontane bir şekilde şarkı besteledi.

Küçük bir kız çocuğunun Haluk Levent’e sarılması ile başlayan beste İl’le de Tarsus ile devam etti. Haluk Levent’in Tarsus’un lezzetlerine ve kültürüne değindiği bestesinde ‘’Olsun canlarım olsun, yeter ki il olun ben açacağım size baklava, ne diyoruz İl’le de Tarsus’’ sözleri yer aldı. Binlerce Tarsuslu ve Haluk Levent, yeni yazdığı şarkıyı hep beraber söyleyerek eğlenceli anlar yaşadı.

İL’LE DE TARSUS TÜM TARSUS’TA YANKILANDI

Anadolu Rock’un güçlü temsilcisi Haluk Levent, verdiği konserde onu izleyen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ve Tarsuslular ile beraber sahnede İl’le de Tarsus şarkısını söyledi. Tarsus’un il olmasına yönelik başlatılan imza kampanyasına değinen Haluk Levent, sahne aldığı sırada bestelediği İl’le de Tarsus şarkısının sözleri ile herkesi gülümsetti.

S. G.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER