banner1

Ekipler, Lucy'i Düştüğü Kuyudan Çıkarıp, Ailesine Kavuşturdu

Ekipler,  Lucy'i Düştüğü Kuyudan Çıkarıp, Ailesine Kavuşturdu

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, bir can dostun daha hayatını kurtardı.

Mezitli İlçesi’nde yaşayan bir çiftin ‘kızım’ dedikleri cocker cinsi köpek kayboldu. Civardaki bir evin bahçesinde bulunan 10 metre derinliğindeki kuyuya düşen Lucy, Büyükşehir İtfaiyesi ekiplerince kuyudan yara almadan çıkarılarak sahiplerine kavuşturuldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, her gün hayvan sahiplerinden ya da hayvanseverlerden gelen talepler doğrultusunda tehlikede olan can dostların imdadına yetişiyor. Mezitli İlçesi’nin Deniz Mahallesi’nde yaşayan bir çiftin 7 yaşındaki Lucy isimli cocker cinsi köpekleri yaşadıkları bölgede kayboldu.

Civardaki bir evin bahçesinde yer alan 10 metre derinliğindeki kuyuya düşen Lucy için çift Büyükşehir Belediyesi’ne ihbarda bulundu. Kısa sürede bölgeye varan ekipler üzeri açık kuyuya inerek Lucy’i mahsur kaldığı yerden kurtardı ve sahiplerine kavuşturdu.

Lucy, tavukları kovalarken kuyuya düştü

Bir cana daha ulaşabilmek için canla başla çalışan ekipler, Yusuf Keskin’den gelen ihbar üzerine de Deniz Mahallesi’ne ulaştı. Bir evin bahçesindeki tavukları kovalarken bahçede bulunan üzeri açık kuyuya düşen Lucy, saatlerce orada mahsur kaldı. Ailenin ‘kızım’ diye seslendiği Lucy, Büyükşehir ekiplerinin kurtarma operasyonuyla çıkarılarak yeniden ailesinin yüzünü güldürdü.

“Duyarlılıklarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum”

Yusuf Keskin, Lucy’nin bulunmasından duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Saat 13.30 sularında kızımızı kaybettik, kaçtı. Akşama kadar arama sonuçlarımız yanıt bulmadı. Teşekkür ediyorum duyarlılıklarından dolayı. Vahap Başkanım’a da buradan selamlarımı iletiyorum. Duyarlılıklarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Hepinizin eline sağlık” dedi.

Tarsus Objektif

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2020, 14:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER