banner1

DP Adayı Yılmaz Zoru Başarıyor

DP Adayı Yılmaz Zoru Başarıyor
Kırat, Yılmaz’la Şaha Kalktı 
Demokrat Parti (DP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Devlet eski Bakanı Ayfer Yılmaz, seçimlere 27 gün kala katıldığı başkanlık yarışında, aylar öncesinden çalışmalara başlayan rakiplerini kısa sürede geçerek Mersin’de fark yaratmayı başardı. Gittiği her yerde coşku ile karşılanan Yılmaz, vizyon projeleri ile seçim arenasına çıkarak halkın takdirini kazandı.
 
Kocamaz faktörü ile 1 adım önde
 
Mevcut Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yaptığı adaylık başvurularının Yüksek Seçim Kurulunca kabul edilmemesinin ardından İyi Parti ve Demokrat Parti’nin ‘gönül birlikteliği’ adayı olarak Demokrat Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Devlet eski Bakanı Ayfer Yılmaz, izlediği seçim stratejisi ve çalışmalarla kısa sürede fark yaratmayı başardı. Mevcut Başkan Burhanettin Kocamaz’a yapılan haksız ve hukuksuz uygulamalarla Mersin’de demokrasiye sürülen kara lekeyi temizlemek ve demokrasi bayrağını düştüğü yerden yeniden kaldırmak üzere Başkan Kocamaz ile birlikte seçim sahasına inen DP Adayı Yılmaz, gittiği her yerde bu süreçte yaşananları anlatarak vatandaşların desteğini istiyor. Ayrıca katıldığı her platformda vizyon projelerini de kısaca anlatan Yılmaz, Başkan Kocamaz’ın yarım kalan projelerini de tamamlayarak tüm projeleri bütünleştireceğini ifade etti.
İlçe ilçe, mahalle mahalle gezen ve Başkan Kocamaz ile birlikte gittiği her yerde coşkulu bir şekilde karşılanan Yılmaz, hafta sonunda gerçekleşen Bozyazı, Anamur, Aydıncık ve Silifke açık hava toplantılarında soğuk ve yağmura aldırmayan binlerce Mersinli ile buluştu. Yüzlerce araçlık konvoylar ve havai fişekler eşliğinde yoğun katılım ile gerçekleşen ve miting havasına bürünen toplantılarda Başkan Kocamaz ile birlikte halkın desteğini isteyen Yılmaz, özellikle Tarsus ve batı Mersin olarak bilinen bölgelerde rakiplerine fark atmayı başardı.
 
Mersinli Yılmaz’ı bağrına bastı
 
Düzenlediği açık hava toplantıları, iş dünyası buluşmaları, dernek ve sivil toplum kuruluşu ziyaretleri, televizyon ve radyo programları, esnaf ve vatandaş buluşmaları ile kısa sürede uzun yol kat eden DP Adayı Yılmaz erişemediği yerlere de basın ve sosyal medya aracılığıyla yetişiyor. Seçimlere 27 gün kala katıldığı başkanlık yarışında yürüttüğü çalışma ve buluşmalarla rakipleri ile arasındaki farkı kapatan Yılmaz, bazı bölgelerde öne geçerek gösterdiği mücadele ile dikkat çekiyor. Düzenlenen toplantılar ve buluşmalarda da vizyon projeleri ile halkın karşısına çıkan Yılmaz, özellikle son beş yılda Mersin’de ortaya koyulan belediyecilik hizmetlerinin katlanarak artacağının ve yarım kalan projelerin kısa sürede tamamlanacağının da sözünü vererek, Başkan Kocamaz’a oynanan oyunu bozmak için çıktıkları yarışın bir demokrasi mücadelesi olduğunu anlatarak halkın desteğini istiyor.
Öte yandan gittiği her yerde bu seçimin bir ‘beka’ değil, ekonomiden tarıma, işsizlikten ulaşıma kadar pek çok sorunu ortadan kaldırmak için bir fırsat olacağını ifade eden Yılmaz, herkesi bu mücadeleye destek vererek Mersin’de yaşanan hukuk dışı olaylarla yere düşen demokrasi bayrağını düştüğü yerden kaldırmaya davet ediyor.

Tarsus Haber

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2019, 11:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER