banner1

CHP'li Başkanlar'dan Bozdoğan'a Destek Mesajı

CHP'li Başkanlar'dan Bozdoğan'a Destek Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus  Gençlik Kolları Başkanı olarak görev alan isimler  yaptığı ortak açıklamayla Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a sahip çıktı.

Gani Nazlıgül, Durmuş Bozoğlu, K.Cihan Kezer, Arda Yaşot, Alican Çırak, Veysel Motu, Adil Bal imzasıyla yayınlanan açıklamaya göre; "Art niyet ile yapılan siyasi paylaşımların kentte kaos yaratmak için hazırlandığını kaydeden Gençlik Kolları Başkanları ‘’ 95 Bin oy alan bir başkana siyasi harekat başlatmaya çalışmak, yaklaşan seçimlere hazırlıktır. Biz bu senaryonun farkındayız’’ ifadesi kullandılar.

CHP’DE GÖREV YAPAN GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLARININ YAPTIĞI ORTAK AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE;

Bu kentte yaşayanların huzur içinde birlikte , el ele, kol kola caddelerde, parklarda, sokaklarda gezmesi, refah içinde yaşaması için Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a 2019 yılı Mart sonunda bir görev verilmiştir. Sayın Bozdoğan kendisine verilen görevin sorumluluğunda olduğunu ,Tüm Tarsus halkına çalışarak göstermektedir. 

Bugünün siyasi koşullarında fikri mücadeleye sarılamayanlar , sosyal medya üzerinden kin ve nefret söylemleri ile tetikte olduklarını haykırmaktalar. Bu bir tezgahtır,bu bir kışkırtma girişimidir. 
Unutulmamalıdır ki; Bizim için önemli olan Tarsus’tur.  Bu şiarla yürütülen çalışmalar,ortaya koyulan hizmetler taraflı tarafsız her kesim tarafından destek görmektedir. 

Gözle görülüyor ki, bu çalışmalar birilerini rahatsız etmektedir. Sırf bu yüzden bir hesaplaşma kültürü yaratılmaya çalışılmaktadır. Açıktır ki; Bu tutum 2019’da ipi göğüsleyen başkanı, belli belirsiz kişilerin ve grupların tehdidiyle karşı karşıya bırakma  çabasıdır. 

Ülkemiz son derece umutsuz bir siyasi iklim ile karşı karşıyadır. Bu umutsuzluk İktidar ve ortağının bundan sonraki süreci içinde zor bir dönemi işaret etmektedir. Bu gerçeklerin son dönemlerde yapılan farklı anketlerle de kamuoyuna yansımaktadır.  Yine aynı anketörlerin Tarsus’ta yaptığı anketlerde de Bozdoğan’ın  mevcut oylarını  %7 artırdığı ortadadır.   Belki de tahammülsüzlük bu noktada ortaya çıkmaktadır. 

Tarsus Belediye Başkanı Dr.Haluk Bozdoğan kendisine verilen güveni , Kanunlara uygun şekilde ifa ederek ‘’Tarsus Belediyesi’ne ait olan taşınmazların takdirini yasalar çerçevesinde, garip gurebanın hakları dahilinde kullanmaktadır’’

Tenis Kulübü üzerinden yaratılmaya çalışılan suni gündemin, Meclis salonunda Başkan tarafından çürütülmesi  birilerini rahatsız edip , gerçeklerin gün yüzüne çıkmasını bertaraf etmeye çalışmasından ibaret olduğunu ortaya koymaktadır.

Bizim bu kavgaların içerisinde kaybedeceğimiz zamanımız yoktur.

Sağduyuyu hakim kılarak ,Tarsus için  yapacak  olduğumuz daha çok iş var.!

Kamuoyuna saygılarımızla..

Tarsus Objektif

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2021, 15:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER