banner1

Büyükşehir'in Yenice'de Açtığı LGS Hazırlık Kursu Çalışmaları Devam Ediyor

Büyükşehir'in Yenice'de Açtığı LGS Hazırlık Kursu Çalışmaları Devam Ediyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, 8. sınıfta okuyan ve Liselere Giriş Sınavı’na (LGS) hazırlanan öğrenciler için ilk kez Tarsus’a bağlı Yenice Mahallesinde açtığı kurs merkezi çalışmalarına devam ediyor.
 
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyete geçen ve pandemi nedeniyle öncelikle uzaktan eğitim veren ve normalleşme ile birlikte örgün eğitime geçecek olan Yenice Kurs Merkezi’nden faydalanan öğrencilere, kitaplarının dağıtılmasının ardından, şimdi de deneme testleri teslim ediliyor.
 
Yenice Kurs Merkezi Sorumlusu Okan Aslan ve diğer görevli öğretmenler, Yenice merkezin yanı sıra çevresinde bulunan Tekeliören, Günyurdu, Kargılı ve Çiçekli mahallelerinde bulunan ve LGS’ye hazırlanan öğrencilere deneme sınavlarını dağıttı.
 
Yenice Kurs Merkezi rehber öğretmeni İpek Ay eşliğinde mahallelerde, öğrencilere sınava yönelik rehberlik çalışmaları da gerçekleştiriliyor.
 
Yenice Kurs Merkezi Sorumlusu Okan Aslan, “Pandemi nedeniyle şu an için öğrencilerimize uzaktan eğitim veriyoruz. Öğrencilerimiz ve velilerimizle sürekli iletişim halindeyiz. Kaynak kitap desteği vererek ve deneme sınavları düzenleyerek, öğrencilerimizin geleceklerini şekillendirecekleri sınavlara en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlıyoruz” dedi. 
 

Tarsus Objektif

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2021, 14:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER