banner1

Büyükşehir'den Yenice'de Yıkama Ve Dezenfekte Çalışması

Büyükşehir'den Yenice'de Yıkama Ve Dezenfekte Çalışması
Mersin Büyükşehir Belediyesi, dezenfekte çalışmalarına durmaksızın devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü ekipleri, Tarsus’un doğu kısmında yer alan en büyük mahalle konumundaki Yenice’de de dezenfekte ve yıkama çalışması gerçekleştirdi.

COVID-19 pandemisinin görülmeye başlaması ile birlikte birçok konu ve noktada önlem alan; vatandaşları maske, mesafe ve hijyen konusunda uyaran Mersin Büyükşehir Belediyesi, dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
 
Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Tarsus kent merkezinde olduğu gibi bağlı mahallelerde de dezenfekte ve yıkama faaliyeti gerçekleştiriyor.
 
Tarsus’a bağlı en büyük mahalleler arasında yer alan Yenice’de, Büyükşehir ekipleri akşam saatlerinde dezenfekte ve kaldırım fırçalama çalışması uyguladı.
 
Arazöz ve süpürge makinalarının da kullanıldığı çalışmalarda Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Atatürk Bulvarı, çarşı merkez, ATM’lerin bulunduğu alan, PTT şubesi önü ve Uğur Mumcu Bulvarı boyunca dezenfekte ve kaldırım fırçalama çalışmasını yerine getirdi. Vatandaşlar, evlerinin pencerelerinden çalışmaları takip ettiler.
 
Mart ayından bu yana düzenli şekilde Tarsus’ta caddelerde, kamuya açık alanlarda, devlet dairelerinde sağlık kuruluşlarında ve birçok noktada dezenfekte çalışması gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, program dahilinde diğer mahallelerde de dezenfekte ve kaldırım yıkama faaliyetlerini sürdürecek.

Tarsus Objektif

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2020, 15:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER