banner1

Büyükşehir Yetkilileri, Hürriyet Konutları Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Büyükşehir Yetkilileri, Hürriyet Konutları Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Mersin Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Tarsus merkez Hürriyet Mahallesi’nde bulunan ve 440 dairenin bulunduğu 10 bloklu Hürriyet Konutları sakinleriyle bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi ve Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Sorumlusu Ali Boltaç, Büyükşehir Meclis üyesi ve İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu ve birim amirlerinin katıldığı toplantı da sitenin sorunları konuşulup, vatandaşların beklentileri dinlendi.

Hürriyet Konutları Site Yönetim Kurulu Başkanı Recep Boz ve vatandaşların katılım gösterdiği toplantıda konuşan Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi ve Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Sorumlusu Ali Boltaç, “Başkanımız sayın Vahap Seçer’in önderliğinde, kamu kaynaklarını en doğru şekilde kullanarak, sorumluluk alanımızdaki her noktaya eşit hizmet götürmenin gayreti içerisinde çalışıyoruz” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Hürriyet Konutları B bloğun bodrum katında elektrik panolarının bulunduğu alanda çıkan yangın nedeniyle tüm site sakinlerine geçmiş olsun dileklerini ileten Ali Boltaç, “Bugün buraya sizlerin arzularınızı ve taleplerinizi dinlemek adına geldik.

Büyükşehir Belediyesi olarak altyapı çalışmalarımızın yanı sıra sosyal hizmetlerimiz de aralıksız devam ediyor. Büyükşehir aşhanelerinde çıkan sıcak çorbaları siz değerli vatandaşlarımıza ücretsiz dağıtıyor, 3 TL’ye 3 çeşit yemekle destek oluyoruz. Evde bakım hizmetleri, süt dağıtımı sosyal hizmetlerimizden sadece bir kaçı.

Sizlerin değerli destekleriyle bizler bu noktalara geldik. Verdiğiniz desteklerden dolayı hem kendi adıma, hem de Başkanımız sayın Vahap Seçer adına da teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

Hürriyet Konutları sakinlerinin toplu taşıma araçlarının site önünden de geçmesi taleplerinin yerine getirilmeye başlandığını kaydeden Ali Boltaç, otobüs durağı konusunda gelen isteğin 2021 yılı çalışma planına dahil edildiğini ifade etti.

Site sakinlerinden gelen altyapı sorunları konusunda MESKİ ekiplerinin çalışma yapacağını belirten Boltaç, çevre ve peyzaj düzenleme konusunda gelen taleplerin ilgili birimlerce değerlendirileceğini vurguladı.

 Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ardından site içerisinde incelemelerde bulundular.

Tarsus Objektif

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2021, 13:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER