banner1

Büyükşehir Ekipleri, Sathi Asfalt Dökümü Öncesi Zemin Hazırlık Çalışmalarını Sürdürüyor

Büyükşehir Ekipleri, Sathi Asfalt Dökümü Öncesi Zemin Hazırlık Çalışmalarını Sürdürüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi yol asfalt birimi ekipleri, hem Tarsus’ta, hem de Çamlıyayla’da sathi asfalt dökümü öncesi birçok noktada zemin revize ve iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor.

Yaz döneminde özellikle bağlı mahalle grup yollarında yoğun mesai harcayan Büyükşehir ekipleri, onlarca kilometrelik yolda kombi araçlar vasıtasıyla sathi asfalt serim işlemi uyguladı.

17 km.’lik yolda hazırlık

Tarsus’a bağlı Kuzoluk, Eminlik, Kuşçular, Emirler ve Çokak Mahalleleri grup yolunda zemin iyileştirme faaliyetlerini aralıksız şekilde sürdüren Büyükşehir yol yapım ekipleri, 17 kilometrelik söz konusu yolda önümüzdeki günlerde sathi asfalt kaplama çalışması gerçekleştirecek.

Büyükşehir ekipleri, Çamlıyayla’da da asfalt dökümü öncesi yol iyileştirme ve zemin düzenleme faaliyetlerine devam ediyor.

Büyükşehir ekipleri, Çamlıyayla Kale Mahallesi, Sığır Yaylası mevkii, Cehennem Deresi yolu Sebil Mahallesi Yıldız Sokak, mezbahane ve mezarlık yolu, Çayırekinliği Mahallesi Köşker ve Bağlar Sokak’ta zemin iyileştirme işlemlerinin geniş bölümünü tamamladı.

Büyükşehir ekipleri, Tarsus’a bağlı en büyük mahalle konumunda olan Yenice’ye, yüksek standartlı caddeler kazandırmayı sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde sıcak asfaltla kaplanan Yenice içerisinden geçen Atatürk Caddesi, Sıtkı Baba Caddesi ve Uğur Mumcu Bulvarı’nın tamamlanan bölümlerine Büyükşehir ekipleri tarafından yol çizgileri de çizildi, ayrıca trafik uyarı ve yönlendirme levhaları da takıldı. 

Tarsus Objektif

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2021, 23:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER