banner1

Büyükşehir Belediyesi’nden Mahallelerde de Kapsamlı Temizlik Çalışması

Büyükşehir Belediyesi’nden Mahallelerde de Kapsamlı Temizlik Çalışması

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde bulunan mahallelerde gerçekleştirdiği kapsamlı temizlik çalışmalarını bağlı mahallelerde de uyguluyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus’a bağlı ova da yer alan Atalar Mahallesi’nde de dezenfekte, bakım, temizlik ve ilaçlama çalışması gerçekleştirdi.

Atalar Mahallesi’nin ana arterlerinin yanı sıra tüm ara sokaklarda da yerine getirilen faaliyet kapsamında yol kenarlarında ki nebati otlar biçildi. Süpürge makinalarının da kullanıldığı çalışmada evsel atıklarda temizlenip, atık su sistemlerinde dumanlama yapıldı.

İlaçlama işlemi aralıksız sürüyor

İlaçlama konusunda da yılın 12 ay’ı boyunca planlı şekilde mesai harcayan Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü İlaçlama ekipleri, kent merkezi ve bağlı mahallelerde ekipler halinde çalışma uyguluyor.

Büyükşehir ekipleri, çöp konteynerleri, su birikintilerinin olduğu alanlar, kanallar, kanalizasyon sistemleri, bodrum katlar, otluk alanlar ile halkın ortak kullandığı noktalarda sivrisinek, pire, karasinek, ot sineği, fare, uçkun, larva ve diğer zararlılara karşı programlı şekilde ilaçlama gerçekleştiriyor.

S. G.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER