banner1

Başkan Kocamaz;'Herkes Haddini Bilsin'

Başkan Kocamaz;'Herkes Haddini Bilsin'
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, resmi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak uyardı.

Başkan Kocamaz'ın açıklaması şöyle;

"Günaydın Mersin. Günaydın değerli hemşehrilerim; Bütün can ve candan dostlarıma Malezya/Langkawi’den kucaklar dolusu selamlar yolluyorum. Cümleten Selamün Aleyküm. Rabbim birliğimizi bozdurtmasın. Rakiplerimize fırsat vermesin. Mersin’i 2014 öncesine döndürtmesin. Bizler Ülkücüyüz. Ülkücülüğün ne demek olduğunu, nasıl yaşanması gerektiğini de çok iyi biliriz.

Şu anda sosyal medyada paylaşılanları gördükçe üzülüyor ve kahroluyorum. Öyle ki her türlü yanlışı yapıp, halk nazarında hiç bir karşılığı olmayan bazı zavallılar Bozkurt selamı verince hemen kendisini Ülkücü oldum sanıyor!

Ardından da edepsizce şahsıma ya da bana gönül vermiş, sevgi ve saygısını belirten arkadaşlara sosyal medya üzerinden hakaretler edip, tehditler sallıyorlar.

Aslında bu tür seviyesizlerin aramızda bulunması, bu harekete çok büyük zararlar veriyor. Şunu herkes bilmeli ki Burhanettin Kocamaz kul hakkının ne kadar ağır bir günah olduğunu bilir. Hiç kimseyi zan ve töhmet altında bırakmaz. Fitne fesat yalan dolan ve entrikalara aklı ermez ve onlardan medet ummaz. Siyasette hiç kimsenin sırtına basarak bir yerlere yükselmeyi içinden geçirmez.

Bu yaptığınız hakaret ve iftiralar Burhanettin Kocamaz yapışmaz. Zira Burhanettin Kocamaz küçük şeylerle uğraşmaz. Küçük düşünmez. Belki de sosyal medyada bize ya da bizi sevenlere saldıranların bir kısmı,bizim 1994’te Bayrağı Tarsus semalarında dalgalandırmaya başladığımızda analarının rahmine bile düşmemişti.

Bugün yalakalığına soyundukları Hamit Başkan dahi 1994 ve daha sonraki yıllarda halkın MHP’yi bizlerle birlikte daha yakından tanıması ve sahiplenmesi sonucu Başkan olup bu günlere geldi. Herkes haddini bilsin ve çizmeyi aşmasın! Büyükşehirde yükselttiğimiz Bayrağı riske atmasın!

Ben yurt dışından İyi niyetle olayları takip ediyorum. Ancak Hamit Başkanın da kendisini savunduğunu ve aklınca hayırlı bir iş yaptığını zanneden bu sosyal medya müptezellerine bir çeki düzen vermesi gerekir.

Şu an da herkes özellikle de siyasi muarızlarımız bizi seyrediyor ve için için bayram yapıyor. Benim herhangi bir kaos ve kargaşa yaşanmasın diye ortaya koyduğum birleştirici tutumumu aptallık ya da hiçbir şey bilmiyormuşum gibi algılamasın.

yrıca Büyükşehir’i de hiç kimse çantada keklik görmesin. Herkes sahada genel seçimde alınan oyu öne sürerek halkımızın ve partimize gönül veren seçmenlerin moralini bozmaya çalışacak.

Ben yapılan bütün anketlerde açık ara önde adeta rakipsiz görünüyorken dahi arkadaşlara işin sıkı tutulması gerektiğini, hiçbir seçimin kolayca kazanılamayacağını, ancak İnsanların gönlünü kazandığımız takdirde sonuca gidebileceğimizi söylüyordum.

Hele de bu kadar insanın kalbinin kırıldığı,şoka uğratıldığı hassas bir dönemde bu tür edepsizliklerle, insanları küstürüp öteleyerek sonuca gitmenin zorlaşacağını belirtiyor ve herkesi uyarıyorum.

Hamit Başkanın öncelikle içlerinde kendi soyadını taşıyan ve şimdiden insanları fişlemeye aldığını sosyal medyada açıkça söyleyenlerle ilgili bir tavır ortaya koyması gerekir. Benden söylemesi.

Tarsus Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2018, 13:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER