banner1

Başkan Kaya’dan, Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Kaya’dan, Ramazan Bayramı Mesajı

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, bayramların bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, umut, birlik ve dirliği sağlayan özel günler solduğunu söyledi. 

Borsa Başkanı Murat Kaya, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında “Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı rahmet ve mağfiret ayı Ramazan'ı, bütün coşkusuyla yaşamanın ve bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  

Bayramlarımız geçmiş ile geleceğimizi buluşturan, kucaklayan, insani duygularımızın daha çok pekiştiği, insani ve dini hassasiyetlerle ihtiyacımız olan bütün güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının, sevgi ve saygının güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun tüm kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günlerimizdir” dedi. 

Küslerin, dargınların barıştığı, birlik ve beraberliğimizin kuvvetlendiği, kardeşlik, huzur ve barış ortamının oluşması için vesile olan bayramları iyi değerlendirmemiz gerektiğinin altını çizen Başkan Murat Kaya “Ramazan Ayına başlarken salgın gölgesinde geçireceğimiz son Ramazan Ayı ve Ramazan Bayramı olması için dualar etmiş ve temennilerde bulunmuştuk.

Bu bayramda, başta anne ve babalarımız, eşimiz, akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı unutmadan, onların yanında olduğumuzu hissettirmeliyiz. Bayramlarımızla, bayram sevinçlerimizi, kardeşlik, birlik, beraberlik adına yaşanan ve içimizde her an yaşattığımız bu güzel duygularımızın hayatımızın her anına yayılmasını temenni ediyor, İslam âleminin, aziz milletimizin, Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayramın bütün insanlığa sağlık, mutluluk, huzur, barış ve başarı getirmesini en kalbi hislerimle temenni ediyorum” şeklinde sözlerini tamamladı. 

S. G.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER