banner1

Ali Boltaç;'Türk Milletinin Karakterine ve Adetlerine En Uygun Olan İdare Cumhuriyet İdaresidir'

Ali Boltaç;'Türk Milletinin Karakterine ve Adetlerine En Uygun Olan İdare Cumhuriyet İdaresidir'

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi ve Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, Cumhuriyet’in ilanının 97. yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Ali Boltaç mesajında, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, "kimsesizlerin kimsesi" olarak nitelendirdiği Türkiye Cumhuriyeti'nin, ilmin ve bilimin yol göstericiliğini esas alan bir büyük medeniyet yürüyüşünü temsil etmektedir. 

Yıkılmış bir imparatorluğun küllerinden doğan genç Cumhuriyet, mazlum milletlerin umudu olmuş, tüm yıpratma çalışmalarına rağmen dimdik ayakta durarak bugünlere gelmiştir” dedi.

“Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare şekli Cumhuriyet idaresidir” ifadesini kullanan Ali Boltaç, 29 Ekim’in 97. yılını pandemiye rağmen, içinde Atatürk, Vatan ve Cumhuriyet sevgisi olan tüm yurttaşlar tarafından büyük bir onur ve coşku ile kutlanacağını söyledi.

Cumhuriyet'in kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle ve minnetle andığını belirten Ali Boltaç, “Vatan uğruna toprağa düşmüş tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum. Yaşasın Cumhuriyet” ifadesini kullandı.

Tarsus Objektif

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2020, 17:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER