banner1

Tarsus TSO'da yılın ilk meclis toplantısı

Tarsus TSO'da yılın ilk meclis toplantısı

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası'nda yılın ilk meclis toplantısı yapıldı. Tarsus TSO Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu yönetiminde zoom aracılığıyla gerçekleştirilen toplantıda meclis üyeleri ekonomik gelişmeleri, kendi sektörlerine yansıyan durumları paylaşarak görüş alışverişinde bulundu.

Gündem maddelerinin değerlendirildiği, sorun ve çözüm önerilerinin sunulduğu toplantıda Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Oda faaliyetleri hakkında meclis üyelerine bilgi vererek, 2021 yılında planlanan çalışmalar ve hedeflere değindi.

Alt yapı çalışmaları süratle devam eden Tarsus OSB ile ilgili 2021 yılında daha yoğun bir gündemin olacağını belirten Koçak, ''Çalışmalarımız hızla devam ediyor. En son olarak Bakanımız Sn. Lütfi Elvan'ı ziyaretimizde de OSB ile ilgili geldiğimiz süreç hakkında detaylı bilgi verdik.

Daha hızlı yol almak adına destek istedik. Sayın Bakanımız ciddi derecede sahip çıkıyor ve önemsiyor. Katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Umutluyuz.' 'diye konuştu.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2021 Yılına ait ilk Meclis Toplantısı görüş ve önerilerin değerlendirilmesiyle son buldu.

Tarsus Objektif

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2021, 16:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER