banner1

Tarsus Belediyesi Halk Ekmeğe Zam Yapmayacak

Tarsus Belediyesi Halk Ekmeğe Zam Yapmayacak

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın talimatlarıyla hijyen koşullarına uygun olarak üretilen 200 gram ağırlığındaki ekmekler, Belediye Ekmek Fırını’nda 1 TL’ye satışa sunuluyor.

Belediye ekmek fırını önünde oluşan kuyruğa çözüm üretmek için ikinci ekmek fırınını da  açacaklarını belirten Başkan Bozdoğan,’’ Şartlar ne olursa olsun her halkımızın yanındayız. Vatandaşlarımızın sofrasına en ucuz ekmeği ulaştırmaya devam edeceğiz . ’’dedi.

BAŞKAN BOZDOĞAN SAHADA İNCELEMELERDE BULUNDU

Sahada inceleme gerçekleştiren Başkan Bozdoğan; Ekmeği en uygun fiyata vatandaşlara ulaştırmaya çalıştıklarını vurgulayarak’’ Biz Tarsus Belediyesi olarak hemşehrilerimize ekmeğimizin 1 TL’den satışını gerçekleştiriyoruz. Bu şekilde Tarsus’taki vatandaşlarımız bütçelerine uygun fiyata ekmek satın alabilecek ve sorun yaşamayacak.’’ Dedi

AYDA 1 MİLYON EKMEK

Mersin genelinde ekmek fiyatlarının 2 buçuk liraya çıkmış olması sebebi ile Tarsus Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, dar gelirli vatandaşlara destek için ayda 1 Milyonun üzerinde adet ekmek çıkartıyor.

TARSUS BELEDİYESİ HALK EKMEĞE ZAM YAPMAYACAK

Vatandaşların ekmeğe ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla ikinci fırını da açacaklarını belirten Başkan Bozdoğan ’’ Tarsuslu vatandaşlarımızın her koşulda yanında olmak için çalışıyoruz. Bunun için ikinci ekmek fırınını açmak için çalışmalara başladık.

Sadece ekmek değil, un fabrikası da açıyoruz. Bizler kendi buğdayımızı, mısırımızı üretiyoruz. Her türlü ihtiyacı kendimiz üreterek, vatandaşlarımız için ekonomik sıkıntı çekildiği bu dönemde ekmeği, un stokları bitene kadar 1 TL’den satmaya devam edeceğiz ve gramaj olarak da herhangi bir düşürmeye gitmeyeceğiz. Belediye olarak kimsenin mağdur olmadan hizmet alması için her türlü çalışmayı yapmaya çalışıyoruz.’’ diye konuştu.

VATANDAŞLARDAN OLUMLU DÖNÜŞ

Vatandaşlar özellikle ekmek fiyatları konusuna dem vurarak, ‘’Haluk Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Ekmekler çok taze ve uygun. Özellikle bu süreçte belediye halk ekmek fırını sayesinde uygun fiyatlı ekmek tüketebiliyoruz.

O yüzden ekmeklerimizi burdan almayı tercih ediyoruz. Bu halkçı uygulama için Tarsus Belediyesine teşekkürlerimizi sunuyoruz, bu zor dönemlerde yanımızda olduğu için teşekkür ederiz.’’ şeklinde konuştu.

Tarsus Objektif

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2021, 23:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER