banner1

Ofluoğlu ve Karagözlü'den Tarsus TSO'ya ziyaret

Ofluoğlu ve Karagözlü'den Tarsus TSO'ya ziyaret

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Rize Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu ile Tarsus TSO eski Başkanı Mehmet Karagözlü’yü konuk etti.

Tarsus TSO’da Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak tarafından ağırlanan konuklar, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ve devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Tarsus TSO’yu ziyaretinde Tarsus ve bölge ekonomisindeki devam eden proje ve yatırımlarla ilgili detaylı bilgi alıp, incelemelerde bulunan Rize Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı Ofluoğlu, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ne yatırım planlarının olduğunu belirterek, ‘’Bölge dinamik ve yatırım yapmaya elverişli. Yerinde incelemek ve fikir alışverişi yapmak üzere temasta bulunmak istedik. Çok güzel ve doğru konumlanmış bir proje ile karşılaştık. Yatırım planımız var. Hayata geçirmeyi düşüyoruz.’’dedi.

Tarsus TSO Başkanı Koçak da Tarsus OSB’nin bölge ekonomisine yeni bir dinamizm getireceğini, artık sona doğru yaklaştıklarını ve yakın vadede üretime geçilmesini hedeflediklerini söyledi. Bölge dışından yatırımcıların ilgi göstermesinin sevindirici olduğunu vurgulayan Koçak, ‘’Doğru bir proje yaptık. Yatırımcının ilgisinin olması da bunun göstergesi. Tüm girişimcilere teşekkür ediyoruz. Daha çok üretim, istihdam ve katma değer yaratıp Tarsus’un ve bölgenin ekonomisini canlandırmak en büyük isteğimiz.’’diye konuştu.

Daha sonra konuklar detaylı bilgi almak için Tarsus OSB Bölge Müdürlüğü ve sahada incelemelerde bulundu.

Tarsus Objektif

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2021, 15:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER