banner1

İkinci 500 Büyük'te 2 Tarsus Firması

İkinci 500 Büyük'te 2 Tarsus Firması

İstanbul Sanayi Odası (İSO), mayıs ayında açıkladığı "İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2020" araştırmasının ardından "İSO Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2020" araştırmasının sonuçlarını da açıkladı. Listeye Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı 2 firma da yerleşti.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2020" araştırma raporunun sonuçlarını değerlendirdi.

Koçak açıklamasında, ‘’Ekonominin seyrinin değiştiği, piyasaların keskin viraja girdiği zor bir dönemde Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2020 yılı listesine girme başarısı gösteren firmalarımızı öncelikle tebrik ediyor ve yöneticilerini kutluyoruz.

Listeye Odamıza kayıtlı iki firmamız Güney Süt Sanayi ve Teknik Masura Ambalaj girmiş bulunuyor. İlk kez yer almaları ayrıca sevindirici.

Daha çok firmamızın bu listelerde yer alması tabiî ki en büyük arzumuz.

Bu şirketlerimizin performanslarının gelecek dönemlerde de sürdürülebilir olmasını temenni ediyoruz.

Daha çok üretim, istihdam, ihracat ve karlılık için firmalarımızın ortaya koyduğu güçlü potansiyelin daha fazla teşvik edilmesi gerektiğini düşünüyoruz.’’ İfadelerine yer verdi.

Tarsus Objektif

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2021, 15:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER