banner1

Başkan Koçak'tan Kutlama Mesajı

Başkan Koçak'tan Kutlama Mesajı

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, 27 Aralık Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

 Koçak, mesajında atalarımızın kahramanlığı ve verilen mücadele sonucu bundan 99 yıl önce büyük bir destana imza atılarak kazanılan Tarsus’umuzun kurtuluş gününü kutlamanın gururu içinde olduklarını belirtti. Koçak, mesajında şu ifadelere yer verdi:‘’Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşu sırasında yaşananlar, bu milletin vatanı için verdiği tarifsiz azmin en güzel örneğini oluşturmaktadır.

99 yıl önce yokluk ve imkânsızlıklar içinde kazanılan bu zafer bugün bizlere kültürüne sahip çıkan, onu koruyan ve yaşatan bir toplumun, daima birlik ve beraberlik içinde sonsuza kadar var olacağını göstermiştir. Bizler de el birliğiyle daha refah ve ekonomik seviyesi daha yüksek bir Tarsus için var gücümüzle çalışıyor, projelerimizi hayata geçirme çabası ve gayreti içerisindeyiz.

Bu vesileyle, 27 Aralık Kurtuluş Günü’nde bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan, ülkemizin bağımsızlığı ve bütünlüğü uğrunda canlarını hiçe sayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla, gazilerimizi saygıyla anıyorum. Tarsus’umuzun kurtuluş günü kutlu olsun’’ 

Tarsus Objektif

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2020, 15:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER