banner1

İyilik Denizinde Minik Damlalar Eğitim Projesi

İyilik Denizinde Minik Damlalar Eğitim Projesi

Tarsus’ta Şehit Cemre Salih Gözen İlkokulu Okul öncesi öğretmenleri tarafından hayata geçirilen "İyilik Denizinde Minik Damlalar" adlı değerler eğitimi projesi 2. yılında Türkiye’den Mersin. Bursa. Samsun ve Antalya ile Avrupa’dan Slovakya ve Romanya’dan ortaklarla devam ediyor.

Tarsus Şehit Cemre Salih Gözen İlkokulu Müdürü Yakup Konca, Okul öncesi öğretmenleri Fatma Topaloğlu, Zekiye Bal ve Atike Aslan ortaklığında yürütülen "İyilik Denizinde Minik Damlalar" adlı değerler eğitimi projesi kapsamında çalışmalar sürüyor.

Okul Müdürü Yakup Konca, proje kapsamında iyilik, merhamet, yardımseverlik ve paylaşma gibi manevi duyguların çocuklarımızda yeşermesinin amaçlandığını, milli ve manevi duyguların gelişmesinde öncü olunmasının hedeflendiğini söyledi.

Eğitim dönemi başından bu yana süren projede çocuklara iyilik ve hoşgörüyle ilgili drama çalışmaları, hikayeler ve çeşitli etkinlikler yapıldığını belirten Konca, “Çalışmalarından dolayı öğretmenlerime, velilerimize teşekkür eder, bu güzel davranışı öğrencilerimize küçük yaşta kazandırdıklarını için öğretmenlerime ayrıca teşekkür ederim." dedi.

Proje kapsamında bu sene yürütülen faaliyetler ile Abdullah Dirlik İlkokulu ve Ulaş İlkokulu Anasınıflarına hikâye kitapları, eğitici oyuncaklar ve ders içi etkinlik malzemelerinden oluşan yardım kolileri ulaştırılmıştır.

Tarsus Objektif

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2021, 22:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER